Penyelesaian Keselamatan Perlindungan Letupan untuk Malaysia

Pyroban membantu perniagaan di Malaysia melindungi pekerja, jenama dan rantaian bekalan mereka ketika beroperasi dengan atmosfera yang berpotensi meletup.

Kit dan Paket Enjin ATEX

Kit enjin peledakan letupan, pakej, komponen dan sistem kawalan.

Perlindungan letupan untuk peralatan mudah alih

Penukaran peralatan mudah alih (ATEX) untuk kegunaan di Zon 1, 2, 21 atau 22 kawasan berbahaya.

Penyelesaian Keselamatan Perlindungan Letupan untuk Malaysia

Pyroban adalah sebuah syarikat di seluruh dunia yang menawarkan penyelesaian perlindungan ledakan untuk pengendalian bahan dan industri minyak dan gas termasuk penukaran kejuruteraan sepenuhnya, EX-proof

Rakan kongsi yang dipercayai untuk perlindungan ledakan, membolehkan orang bekerja dengan selamat setiap hari.

Kami bekerjasama dengan pelanggan di seluruh Malaysia yang menawarkan pelbagai produk dan peralatan sokongan melalui hayat kerja mereka.

Perlu sokongan produk?

Bagaimanakah kita dapat membantu?

 

im电竞app平台下载

Peralatan dibekalkan dengan manual bahasa Inggeris dan bahasa lain di mana perlu.

Perlindungan letupan untuk trak angkat

Kami menawarkan penukaran perlindungan letupan untuk trak angkat, mencapai trak, palet dan stacker trak, VNA dan pemetik. Penukaran dilakukan di Pyroban di UK.

Perlindungan letupan untuk kren, platform akses, penggosok scrubber …

Untuk Cherry Pickers, lif gunting, kren, platform akses, alat penggelek, traktor dan banyak lagi, Pyroban menyediakan penukaran yang mematuhi ATEX untuk digunakan dalam Zon 1, 2, 21 dan 22

Menambah Keselamatan untuk trak angkat dan peralatan loji

Bagi kawasan di luar kawasan yang diklasifikasikan secara rasmi, Pyroban menyediakan sistem keselamatan tambahan untuk peralatan mudah alih yang menggabungkan ciri pengesanan dan penutupan gas yang boleh dipasang di UK.

Perlindungan letupan enjin Diesel

Enjin diesel digunakan di kawasan Zon 2 luar pesisir untuk mengendalikan peralatan perkhidmatan sementara sementara seperti Unit Tubing Coiled, unit penyaman, kompres udara dan banyak lagi. Pyroban menyediakan:

Komponen perlindungan letupan

Pyroban mengeluarkan pelbagai komponen bukti kalis letupan (ATEX) yang diperakui untuk digunakan di kawasan berbahaya.

HUBUNGI PERLINDUNGAN MEKANIKAL (SUZHOU) CO., LTD.

Untuk pelanggan di Asia, Pyroban bekerjasama dengan syarikat keselamatan PROTECT, yang memberikan penukaran perlindungan letupan. Pelanggan di seluruh wilayah akan mendapat keuntungan dari kualiti Pyroban, sokongan yang sangat berpengalaman, komunikasi bahasa tempatan, harga tempatan, dan berada di zon waktu yang sama.

PROTECT adalah rakan lama yang berpusat di Suzhou China, dan dipimpin oleh Colin Easen, bekas pekerja Pyroban dari UK, dengan pengalaman lebih dari 20 tahun dalam sistem perlindungan Pyroban Ex.

Protect Mechanical Equipment (Suzhou) Co., Ltd.

Bengkel B2-7, No 9 Jalan Weixin
Taman Perindustrian Suzhou, Suzhou, 215122
Wilayah Jiangsu, P.R.China

Utama: + 86 (0) 512 6275 6800
Pengucapan Bahasa Inggeris Utama: + 86 (0) 512 6275 7570
Mudah alih: + 86 (0) 13405063028 / Bahasa Inggeris Bercakap 15151494877

E-mel: lulusong@ex-protect.com

SOKONGAN ACROSS MALAYSIA

Kami menyokong pelanggan di seluruh Malaysia supaya peralatan Pyroban kekal selamat dan boleh dipercayai dengan uptime maksimum. Bercakap kepada kami mengenai pakej sokongan kami termasuk:

<

友情链: im电竞APP网址(正规的电竞竞猜软件下载)|IM电竞官网入口app最新版 | im体育app官方入口(电竞竞猜官方app)|im电竞app播单 | im电竞官网下载(体育电竞平台appPG)|im电竞app在那下载 | im电竞app官方网站(电竞联赛竞猜平台排名软件)|im电竞下载链接 | im电竞app平台下载(电竞体育平台app)|im电竞安卓 | im电竞哪里下载(竞猜电竞的软件)|im电竞软件下载 | im电竞app首页(竞竞猜平台大全下载)|im电竞下载安装 |